Luumu-kanelipaistos - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Luumu-kanelipaistos

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Luumuinen kauramurupaistos on helppo ja aina yhtä hyvä jälkiruoka. Tarjoa luumu-kanelipaistos kuumana ja vaniljajäätelön kera.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Luumua
1 rkl
Perunajauhoja
3 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia

MURUSEOS

2 dl
Kaurahiutaleita
4 rkl
Mantelijauhetta
1 rkl
Fariinisokeria
50 g
Margariinia

Näin teet

1

Huuhtele ja halkaise luumut. Poista kivet ja lohko luumut. Sekoita luumut kulhossa perunajauhojen, fariinisokerin ja kanelin kanssa. Jaa luumuseos neljän annosuunivuoan tai yhden ison vuoan pohjalle. Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauhe ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon pehmeä margariini ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lusikoi muruseosta luumujen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2014
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g120 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa14 g57 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1173 4691
Energiaa kcal281 1122

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Kanelia

  • 1 rkl Fariinisokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g120 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa14 g57 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1173 4691
Energiaa kcal281 1122

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Kanelia

  • 1 rkl Fariinisokeria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.