Luumu-kanelipaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Luumu-kanelipaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Luumuinen kauramurupaistos on helppo ja aina yhtä hyvä jälkiruoka. Tarjoa luumu-kanelipaistos kuumana ja vaniljajäätelön kera.

Ruokavaliot

Ainekset

6 kpl
Luumua
1 rkl
Perunajauhoja
3 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia

muruseos

2 dl
Kaurahiutaleita
4 rkl
Mantelijauhetta
1 rkl
Fariinisokeria
50 g
Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise luumut. Poista kivet ja lohko luumut. Sekoita luumut kulhossa perunajauhojen, fariinisokerin ja kanelin kanssa. Jaa luumuseos neljän annosuunivuoan tai yhden ison vuoan pohjalle. Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauhe ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon pehmeä margariini ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lusikoi muruseosta luumujen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2014
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1173

281

14,3 g

2,8 g

30,0 g

16,3 g

4,5 g

5,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kanelia,

1 rkl Fariinisokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli