Makeat kaalilohkot ja kermaviilikastike - Yhteishyvä

Makeat kaalilohkot ja kermaviilikastike

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Kaalista saat hyvää helposti. Paahdetut, siirapilla makeutetut kaalilohkot maistuvat kermaviilikastikkeen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni kaali
1/2 dl
Sulatettua voita
1 - 2 rkl
Siirappia
1/2 tl
Suolaa

KASTIKE

2 dl
Kermaviiliä
1 - 2 tl
Vahvaa sinappia
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Silputtua ruohosipulia
Suolaa
Sokeria

Näin teet

1

Leikkaa kaali lohkoiksi ja pane leivinpaperin päälle uunipellille tai -vuokaan. Valuta lohkojen päälle voisula ja siirappi. Mausta suolalla. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastike kaalilohkojen kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g69 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa18 g72 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1072 4286
Energiaa kcal256 1024

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Sokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g69 g
Proteiinia4 g15 g
Rasvaa18 g72 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1072 4286
Energiaa kcal256 1024

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Sokeria

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.