Makeat kaalilohkot ja kermaviilikastike
Ainekset
Valmistus
Leikkaa kaali lohkoiksi ja pane leivinpaperin päälle uunipellille tai -vuokaan. Valuta lohkojen päälle voisula ja siirappi. Mausta suolalla. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastike kaalilohkojen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1072
18,0 g
11,5 g
17,3 g
17,3 g
4,5 g
3,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Suolaa,
Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli