Makkara-paprikavartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-paprikavartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Mausteista makkaraa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
(200 g) herkkusieniä

sinappi-omenakastike

2 rkl
Sinappia
2 rkl
Omenatäysmehua
1 rkl
Öljyä
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Varrastikkuja (puisia tai metalisia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota makkara noin tuntia ennen grillaamista huoneenlämpöön. Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Paloittele makkara. Halkaise ja huuhtele paprikat ja poista siemenet. Lohko paprikat. Puhdista herkkusienet ja poista niistä jalat. Pujottele vartaisiin makkaraa, paprikaa ja sieniä. Yhdistä kastikkeen ainekset. Grillaa vartaat. Valele vartaita kastikkeella muutaman kerran grillaamisen aikana.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.