Makkara-papukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-papukeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 kpl
Perunaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
200 g
Pakastekeittojuureksia
200 g
Makkaraa
1 kpl
(400 g/ 255 g) kidneypapuja
2 tl
Paprikajauhetta
2 dl
Kevytruokakermaa
1 dl
Chilikastiketta (felix)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Keitä kasviksia 5 minuuttia. Paloittele makkara ja lisää joukkoon. Huuhtele ja valuta pavut, lisää keittoon. Mausta paprikajauheella ja chilikastikkeella. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja sekoita. Kuumenna nopeasti.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.