Makkara-papukeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulin kynsi
2 kplperunaa
8 dlvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
200 gpakastekeittojuureksia
200 gmakkaraa
1 kpl(400 g/ 255 g) kidneypapuja
2 tlpaprikajauhetta
2 dlkevytruokakermaa
1 dlchilikastiketta (felix)

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Keitä kasviksia 5 minuuttia. Paloittele makkara ja lisää joukkoon. Huuhtele ja valuta pavut, lisää keittoon. Mausta paprikajauheella ja chilikastikkeella. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja sekoita. Kuumenna nopeasti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä