Makkarakastike pastalle

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Makkara maistuu myös pastan kanssa. Koristele halutessasi silputulla basilikalla ja tarjoile juustoraasteen kera.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 glenkkimakkaraa
2 - 3 kplpekoniviipaletta
1/2 kpltuoreita herkkusieniä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
öljyä
1 kpl(370 g) tomaattimurskaa
hiukan mustapippuria
1 dlruokakermaa
tilkka lihalientä
silputtua basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi makkara. Suikaloi pekoni. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Käristä pekoni padassa tai kattilassa. Lisää makkarakuutiot ja anna niille hiukan väriä. Lisää sipulit ja sienet ja kuullota niitä hetki. Jos pekonin rasva ei riitä paistamiseen, lisää tilkka öljyä. Lisää joukkoon tomaattimurska, kerma sekä tarvittaessa tilkka lihalientä ja mustapippuri. Keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää halutessasi silputtua basilikaa. Tarjoa pastan ja juustoraasteen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä