Makkarakastike pastalle - Yhteishyvä

Makkarakastike pastalle

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Makkara maistuu myös pastan kanssa. Koristele halutessasi silputulla basilikalla ja tarjoile juustoraasteen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Lenkkimakkaraa
2 - 3 kpl
Pekoniviipaletta
1/2 kpl
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
Öljyä
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
Hiukan mustapippuria
1 dl
Ruokakermaa
Tilkka lihalientä
Silputtua basilikaa

Näin teet

1

Kuutioi makkara. Suikaloi pekoni. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Käristä pekoni padassa tai kattilassa. Lisää makkarakuutiot ja anna niille hiukan väriä. Lisää sipulit ja sienet ja kuullota niitä hetki. Jos pekonin rasva ei riitä paistamiseen, lisää tilkka öljyä. Lisää joukkoon tomaattimurska, kerma sekä tarvittaessa tilkka lihalientä ja mustapippuri. Keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää halutessasi silputtua basilikaa. Tarjoa pastan ja juustoraasteen kanssa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa