Makkarakastike pastalle
15 min

Nappaa talteen!
Makkara maistuu myös pastan kanssa. Koristele halutessasi silputulla basilikalla ja tarjoile juustoraasteen kera.
| 300 g | lenkkimakkaraa |
| 2 - 3 kpl | pekoniviipaletta |
| 1/2 kpl | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| öljyä | |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| hiukan mustapippuria | |
| 1 dl | ruokakermaa |
| tilkka lihalientä | |
| silputtua basilikaa |
- 1.
Kuutioi makkara. Suikaloi pekoni. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Käristä pekoni padassa tai kattilassa. Lisää makkarakuutiot ja anna niille hiukan väriä. Lisää sipulit ja sienet ja kuullota niitä hetki. Jos pekonin rasva ei riitä paistamiseen, lisää tilkka öljyä. Lisää joukkoon tomaattimurska, kerma sekä tarvittaessa tilkka lihalientä ja mustapippuri. Keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää halutessasi silputtua basilikaa. Tarjoa pastan ja juustoraasteen kanssa.
Makkarakastike pastalle
Makkara maistuu myös pastan kanssa. Koristele halutessasi silputulla basilikalla ja tarjoile juustoraasteen kera.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | lenkkimakkaraa |
| 2 - 3 kpl | pekoniviipaletta |
| 1/2 kpl | tuoreita herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| öljyä | |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| hiukan mustapippuria | |
| 1 dl | ruokakermaa |
| tilkka lihalientä | |
| silputtua basilikaa |
Valmistus
- 1
Kuutioi makkara. Suikaloi pekoni. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Käristä pekoni padassa tai kattilassa. Lisää makkarakuutiot ja anna niille hiukan väriä. Lisää sipulit ja sienet ja kuullota niitä hetki. Jos pekonin rasva ei riitä paistamiseen, lisää tilkka öljyä. Lisää joukkoon tomaattimurska, kerma sekä tarvittaessa tilkka lihalientä ja mustapippuri. Keitä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää halutessasi silputtua basilikaa. Tarjoa pastan ja juustoraasteen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























