Makkaraleipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkaraleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Ruisleipää

päälle:

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Tomaatti
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Chilikastiketta
Pippuria
300 g
Lenkkimakkaraa
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista paprikasta kanta ja siemenet, kuutioi. Pese ja kuutioi tomaatti. Viipaloi lenkkimakkara. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeäksi. Lisää sipuleiden joukkoon chilikastike, paprika- ja tomaattikuutiot sekä pippuri. Viipaloi makkara. Nosta leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Annostele kasvisseosta leiville, nosta makkaraviipaleet päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.