Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
60 - 100 ggrilli- tai lenkkimakkaraa
100 gkeitettyjä perunoita
suolaa
mustapippuria
2 rklhienonnettua sipulia tai sipulinvarsia
1/2 kplkeitettyä kananmunaa
1 tlsinappia
1 rklkurkkusalaattia
1/2 dlruokakermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori makkara ja perunat. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi. Silppua sipuli ja hienonna muna haarukalla. Sekoita sinappi, kurkkusalaatti ja kerma. Ota foliosta neliönmuotoinen arkki ja aseta sen keskelle perunat. Sirottele pinnalle hiukan suolaa ja pippuria. Aseta päälle makkarat sekä sipuli- ja munasilppu. Nosta hiukan folion reunoja ja kaada aineksille maustettu kerma. Sulje folio nyytiksi. Kypsennä 225–asteisessa uunissa 20–30 minuuttia tai kupugrillissä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 5.12.2025