Makkarapaella

Nappaa talteen!
| 400 g | makkaraa |
| 2 rkl | öljyä |
| 60 g | pekonia |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 dl | pitkäjyväistä riisiä |
| 5 - 6 dl | vettä |
| 1 kpl | liha- tai kasvisliemikuutio |
| 2 rkl | tomaattipyreettä |
| 1 rkl | sinappia |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | ps pakasteherneitä |
- 1.
Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Makkarapaella
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | makkaraa |
| 2 rkl | öljyä |
| 60 g | pekonia |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 dl | pitkäjyväistä riisiä |
| 5 - 6 dl | vettä |
| 1 kpl | liha- tai kasvisliemikuutio |
| 2 rkl | tomaattipyreettä |
| 1 rkl | sinappia |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | ps pakasteherneitä |
Valmistus
- 1
Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























