Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
400 gmakkaraa
2 rklöljyä
60 gpekonia
2 kplsipulia
3 kpltomaattia
1 kplpunainen paprika
3 kplvalkosipulinkynttä
2 dlpitkäjyväistä riisiä
5 - 6 dlvettä
1 kplliha- tai kasvisliemikuutio
2 rkltomaattipyreettä
1 rklsinappia
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kplps pakasteherneitä

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 6.11.2025

Samankaltaisia reseptejä