Makkarapaella - Yhteishyvä

Makkarapaella

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Makkaraa
2 rkl
Öljyä
60 g
Pekonia
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punainen paprika
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
5 - 6 dl
Vettä
1 kpl
Liha- tai kasvisliemikuutio
2 rkl
Tomaattipyreettä
1 rkl
Sinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Ps pakasteherneitä

Näin teet

1

Kuutioi makkarat ja pekoni. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja pilko tomaatit.Ruskista makkara- ja pekonipalat muurinpohjalla ja siirrä sivuun. Pane sipulisilppu pannulle ja kuullota sitä hetki ennen tomaattien lisäämistä. Lisää vesi, riisi, tomaattipyree, sokeri, pienitty liemikuutio ja mausteet. Anna riisin kypsyä hiljalleen poristen noin 10-15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi makkara- ja pekonipalat sekä herneet ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa