Makkarapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkarapata

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkanaa
125 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Lenkkimakkaraa
1 tl
Basilikaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Kuumenna öljy padassa, kuullota kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele lenkkimakkara ja lisää pataan mausteiden kanssa. Hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.