Makkarapata

arvosana2/5

(1)arvio
5 Annosta

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
2 kplporkanaa
125 gpalsternakkaa
1 rklöljyä
1 kpltomaattimurskaa
1 dlvettä
2 kplvalkosipulin kynttä
400 glenkkimakkaraa
1 tlbasilikaa
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippurirouhetta
1 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Kuumenna öljy padassa, kuullota kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele lenkkimakkara ja lisää pataan mausteiden kanssa. Hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä