Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkarapata

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkanaa
125 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Lenkkimakkaraa
1 tl
Basilikaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Kuumenna öljy padassa, kuullota kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele lenkkimakkara ja lisää pataan mausteiden kanssa. Hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.