Valmista kakkupohja. Voitele ja korppujauhota pyöreä irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisijaltaan 24 cm).
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varoen.
Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 35 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä ainakin tunti.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. (Pohjan voit myös valmistaa etukäteen ja pakastaa.)
Valmista täyte. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vanilliinikastike. Sekoita joukkoon sokeri ja mangosose. Purista liivatelehdet ja sekoita ne kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita liivateseos mangovaahtoon.
Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kokoa kakku takaisin puhdistettuun kakkuvuokaan: Nosta pohjalle kakkulevy ja kostuta se suklaakastikkeella. Levitä päälle puolet mangotäytteestä. Täyte saa valua hieman kakkupohjan reunojen yli.
Nosta päälle toinen kakkulevy, kostuta suklaakastikkeella ja kaada sen päälle loput täytteestä.
Nosta varovasti pinnalle viimeinen suklaakastikkeella kostutettu kakkupohjakerros. Peitä vuoka ja anna kakun hyytyä seuraavaan päivään.
Asettele päälle viipaloidut hedelmät. Valmista päälle kiille hyytelösokerista pakkauksen ohjeen mukaan. Irrota kakku vuoasta. Levitä suklaaraaste reunoille.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.