Mannakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mannakakku

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Margariinia
5 dl
Tummia mannasuurimoita
2 tl
Vaniljasokeria
1 rkl
Leivinjauhetta
1 tl
Kanelia
1 dl
Maitoa
1 dl
Kevytkermaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
2 dl
Ruokosokeria

päälle:

100 g
Kokonaisia manteleita
3/4 dl
Siirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata margariini. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Kaada taikina voideltuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan ja koristele pinta kokonaisilla manteleilla. Paista noin 30 minuuttia. Kaada siirappi kuuman kakun päälle ja pidä kakku kelmun tai kannen alla, jotta se säilyttää kosteutensa. Tarjoa hedelmien ja kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.