Mansikka-mustikkavispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikka-mustikkavispipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
(jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
1/4 tl
Suolaa
1 dl
Sokeria
2 dl
Mansikoita
1 dl
Mustikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.