Sekoita marinadi öljystä, sitruunamehusta, basilikasta ja valkosipulista. Lisää mausteeksi suolaa ja pippuria. Marinoi kalafileetä tai kalapaloja laakeassa astiassa noin puoli tuntia. Jos marinoit fileen nahkoineen, kaada marinadi laakeaan astiaan ja nosta kala marinadiin nahkapuoli ylöspäin. Grillaa kala paloina tai kokonaisena fileenä.Kalan grillaaminenKala kypsyy nopeasti grillissä ja murenee helposti. Grillaa kala paloina sellaisenaan tai folion päällä, vartaissa tai halsterin välissä. Kokonainen filee kannattaa grillata kannellisessa grillissä miedolla lämmöllä. Laita folioastia kaasugrillin kivien päälle, jotta irtoava rasva valuu siihen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.