Sekoita marinadi öljystä, sitruunamehusta, silputusta basilikasta ja murskatuista valkosipulinkynsistä. Lisää mausteeksi suolaa ja pippuria.
Marinoi kalafileetä tai kalapaloja laakeassa astiassa noin puoli tuntia. Jos marinoit fileen nahkoineen, kaada marinadi laakeaan astiaan ja nosta kala marinadiin nahkapuoli ylöspäin.
Grillaa kala paloina tai kokonaisena fileenä.
Vinkki: Kala kypsyy nopeasti grillissä ja murenee helposti. Grillaa kala paloina sellaisenaan tai folion päällä, vartaissa tai halsterin välissä. Kokonainen filee kannattaa grillata kannellisessa grillissä miedolla lämmöllä. Laita folioastia kaasugrillin kivien päälle, jotta irtoava rasva valuu siihen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.