Marinoidut basilika-paprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut basilika-paprikat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa paprikoita paahdetun leivän päällä alkupalana tai salaatissa. Paprikat sopivat myös kalan tai lihan lisäkkeeksi.

Ainekset

4 kpl
Punaista paprikaa

marinadi

1 1/2 dl
Neitsytoliiviöljyä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Ruokokidesokeria
1/2 tl
Kuminansiemeniä
1 dl
Silputtua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista niistä siemenet. Nosta paprikat kuoripuoli ylöspäin uunipellille. Grillaa paprikat uunin grillivastuksen alla 250 asteessa ja uunin ylätasolla 10–15 minuuttia tai kunnes paprikat saavat kunnolla väriä ja kuoreen muodostuu mustia laikkuja.

Siirrä kuumat paprikat pakastepussiin 15 minuutiksi. Tämän jälkeen kuoret lähtevät hyvin käsin vetämällä.

Sekoita tällä välin marinadin ainekset rasiassa. Suikaloi kuoritut paprikat ja siirrä ne heti marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti, mielellään yön yli.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.