Marinoidut basilika-paprikat
1 Kappaletta
Tarjoa paprikoita paahdetun leivän päällä alkupalana tai salaatissa. Paprikat sopivat myös kalan tai lihan lisäkkeeksi.
Ainekset
Valmistus
1
Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista niistä siemenet. Nosta paprikat kuoripuoli ylöspäin uunipellille. Grillaa paprikat uunin grillivastuksen alla 250 asteessa ja uunin ylätasolla 10–15 minuuttia tai kunnes paprikat saavat kunnolla väriä ja kuoreen muodostuu mustia laikkuja.
Siirrä kuumat paprikat pakastepussiin 15 minuutiksi. Tämän jälkeen kuoret lähtevät hyvin käsin vetämällä.
Sekoita tällä välin marinadin ainekset rasiassa. Suikaloi kuoritut paprikat ja siirrä ne heti marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti, mielellään yön yli.
Lisää aiheesta
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2012
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.