Marinoidut kesäkurpitsat

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 gkesäkurpitsaa
1 kplpunainen chili
4 kplvalkosipulinkynttä
3 rkloliiviöljyä
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria rouhittuna
2 rklvalkoviinietikkaa
3 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä