Marinoidut kesäkurpitsat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut kesäkurpitsat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa, mielellään pieniä
1 kpl
Pieni punainen chilipalko
4 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.