Marinoidut kesäkurpitsat - Yhteishyvä

Marinoidut kesäkurpitsat

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa, mielellään pieniä
1 kpl
Pieni punainen chilipalko
4 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa