Marinoidut kesäkurpitsat
15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | punainen chili |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria rouhittuna |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
- 1.
Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.
Marinoidut kesäkurpitsat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | punainen chili |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria rouhittuna |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























