Marinoidut kirsikkatomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut kirsikkatomaatit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Kirsikkatomaatteja

yrttiöljy

3 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Provencale-yrttiseosta
Veitsenkärjellinen murskattua valkosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise kirsikkatomaatit ja levitä uunipellille halkaistu puoli ylöspäin. Kuivaa tomaatteja 125-asteisessa uunissa 1- 2tunnin ajan. Tarkkaile uunissa olevia tomaatteja, sillä kuivausaika vaihtelee tomaatin koosta ja lajikkeesta riippuen.Sekoita yrttiöljyn ainekset. Aseta kuivatut tomaatit puhtaaseen lasipurkkiin ja valuta päälle yrttiöljy.Sulje kansi ja anna tomaattien maustua öljyssä vähintään muutama päivä ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.