Marinoidut oliivit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut oliivit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(230 g) vihreitä kivettömiä oliiveja
1 kpl
(230 g) mustia kivettömiä oliiveja
Yhden sitruunan suikaloitu kuori
1 tl
Murskattuja korianterinsiemeniä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1 1/2 dl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Juoksevaa hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta oliivit siivilässä ja siirrä ne kulhoon odottamaan. Pese sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä ja ota sen kuoresta suikaleita joko kuorimaveitsellä tai sitruskuoriraudalla. Varo, että kuoren valkoista osaa ei pääse mukaan. Mittaa kattilaan kaikki ainekset oliiveja lukuun ottamatta. Kiehauta ja kaada kuuma liemi oliivien päälle. Sirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai pariksi päiväksi.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.