Marinoitu balsamicolohi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu balsamicolohi

Marinoitu lohi balsamicokastikkeella
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
225°C
Marinoitu lohi on mainio vierasruoka. Varaa lohen maustumiseen kolme tuntia aikaa. Tarjoa salaatin, sitruunamajoneesin ja leivän kera.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua musta- tai valkopippuria
1/2 dl
Balsamicoa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl
Öljyä tomaattipurkista
2 rkl
Kapriksia
2 rkl
Silputtua tilliä

Näin teet

1

Pane ruodottomaksi nypitty lohi öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua musta- tai valkopippuria
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g7 g
Proteiinia29 g114 g
Rasvaa29 g114 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1582 6327
Energiaa kcal378 1511

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua musta- tai valkopippuria

  • 2 rkl Kapriksia

  • 2 rkl Silputtua tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g7 g
Proteiinia29 g114 g
Rasvaa29 g114 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1582 6327
Energiaa kcal378 1511

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua musta- tai valkopippuria

  • 2 rkl Kapriksia

  • 2 rkl Silputtua tilliä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.