Marinoitu hedelmäsalaatti

Passionhedelmämarinadi ja basilika antavat klassikkojälkkäriin uutta twistiä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpassionhedelmää
1 kplruukku basilikaa
2 rklhunajaa
1/2 kpllimen mehu
1 kpl(227/137 g) ananaspaloja
100 gananaskirsikoita
2 kplbanaania
2 kplkiiviä
1 kplappelsiini
1 kplpäärynä
250 gmascarponejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Puolita passionhedelmät ja lusikoi siemenet pieneen astiaan. Hienonna 1 dl basilikaa. Lisää basilika, hunaja, limenmehu ja ½ dl säilykeananaksen lientä. Sekoita.

    Perkaa, huuhtele ja puolita ananaskirsikat. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Laita hedelmät tarjoiluastiaan ja kaada marinadi päälle. Sekoita varovasti nostellen. Tarjoa mascarponen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Passionhedelmää, 100 g Ananaskirsikoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Prisca Leclerc
Kuvat:
Anna Huovinen
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä