Marinoitu hedelmäsalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu hedelmäsalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Passionhedelmämarinadi ja basilika antavat klassikkojälkkäriin uutta twistiä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Passionhedelmää
1 kpl
Ruukku basilikaa
2 rkl
Hunajaa
1/2 kpl
Limen mehu
1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja
100 g
Ananaskirsikoita
2 kpl
Banaania
2 kpl
Kiiviä
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Päärynä
250 g
Mascarponejuustoa

Näin teet

1

Puolita passionhedelmät ja lusikoi siemenet pieneen astiaan. Hienonna 1 dl basilikaa. Lisää basilika, hunaja, limenmehu ja ½ dl säilykeananaksen lientä. Sekoita.

Perkaa, huuhtele ja puolita ananaskirsikat. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Laita hedelmät tarjoiluastiaan ja kaada marinadi päälle. Sekoita varovasti nostellen. Tarjoa mascarponen kanssa.

Resepti
Prisca Leclerc
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g143 g
Proteiinia9 g36 g
Rasvaa20 g79 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1586 6344
Energiaa kcal379 1517

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Passionhedelmää

  • 100 g Ananaskirsikoita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g143 g
Proteiinia9 g36 g
Rasvaa20 g79 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1586 6344
Energiaa kcal379 1517

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Passionhedelmää

  • 100 g Ananaskirsikoita

Resepti
Prisca Leclerc
Kuvat
Anna Huovinen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.