Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu hedelmäsalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Passionhedelmämarinadi ja basilika antavat klassikkojälkkäriin uutta twistiä.

Ainekset

2 kpl
Passionhedelmää
1 kpl
Ruukku basilikaa
2 rkl
Hunajaa
1/2 kpl
Limen mehu
1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja
100 g
Ananaskirsikoita
2 kpl
Banaania
2 kpl
Kiiviä
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Päärynä
250 g
Mascarponejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita passionhedelmät ja lusikoi siemenet pieneen astiaan. Hienonna 1 dl basilikaa. Lisää basilika, hunaja, limenmehu ja ½ dl säilykeananaksen lientä. Sekoita.

Perkaa, huuhtele ja puolita ananaskirsikat. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Laita hedelmät tarjoiluastiaan ja kaada marinadi päälle. Sekoita varovasti nostellen. Tarjoa mascarponen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Prisca Leclerc
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

379

1586

19,8 g

12,0 g

35,8 g

32,8 g

5,5 g

9,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Passionhedelmää,

100 g Ananaskirsikoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli