Puolita passionhedelmät ja lusikoi siemenet pieneen astiaan. Hienonna 1 dl basilikaa. Lisää basilika, hunaja, limenmehu ja ½ dl säilykeananaksen lientä. Sekoita.
Perkaa, huuhtele ja puolita ananaskirsikat. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Laita hedelmät tarjoiluastiaan ja kaada marinadi päälle. Sekoita varovasti nostellen. Tarjoa mascarponen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
379
1586
19,8 g
12,0 g
35,8 g
32,8 g
5,5 g
9,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Passionhedelmää,
100 g Ananaskirsikoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli