Marinoitu kukkakaali - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu kukkakaali

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

500 - 600 g
Kukkakaalia
Vettä, suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkoista balsamietikkaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
Pala punaista chiliä
3 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa tarvittaessa

Näin teet

1

Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019