Marinoitu kukkakaali

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 - 600 gkukkakaalia
vettä, suolaa
2 rkloliiviöljyä
2 rklvalkoista balsamietikkaa
3 rklhienonnettua tilliä
pala punaista chiliä
3 kplvalkosipulinkynttä
suolaa tarvittaessa

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä