Marinoitu kukkakaali
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 500 - 600 g | kukkakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | valkoista balsamietikkaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa tarvittaessa |
- 1.
Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.
Marinoitu kukkakaali
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 - 600 g | kukkakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | valkoista balsamietikkaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| pala punaista chiliä | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa tarvittaessa |
Valmistus
- 1
Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























