Marinoitu raitajuurisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu raitajuurisalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Keitetty raitajuuri saa salaatissa kumppaniksi vuohenjuustoa ja pähkinöitä.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Isoa raitajuurta
1/2 dl
Oliiviöljyä
2 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

50 g
Frisee- tai jääsalaattia
1/2 dl
Paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
100 g
Vuohenjuustoa

Näin teet

1

Pese ja keitä raitajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet ja valuta raitajuurien päälle. Anna marinoitua viileässä vähintään puolisen tuntia.

Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Asettele päälle raitajuuret. Hienonna pinnalle kuoritut pistaasipähkinät ja murustele päälle vuohenjuustoa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g18 g
Proteiinia7 g26 g
Rasvaa22 g86 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1017 4066
Energiaa kcal243 971

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 50 g Frisee- tai jääsalaattia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g18 g
Proteiinia7 g26 g
Rasvaa22 g86 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj1017 4066
Energiaa kcal243 971

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 50 g Frisee- tai jääsalaattia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.