Pese ja keitä raitajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet ja valuta raitajuurien päälle. Anna marinoitua viileässä vähintään puolisen tuntia.
Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Asettele päälle raitajuuret. Hienonna pinnalle kuoritut pistaasipähkinät ja murustele päälle vuohenjuustoa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
243
1017
21,5 g
5,0 g
4,5 g
4,3 g
3,0 g
6,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
50 g Frisee- tai jääsalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli