Mittaa kattilaan tai kasariin kuohukerma ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia. Mausta vaniljasokerilla ja jaa jälkiruokakulhoihin tai pieniin snapsilaseihin.
Mikäli haluat hyydyttää jälkiruoan liivatteilla, toimi näin: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan noin kymmeneksi minuutiksi. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen ja sammuta levy. Purista liivatelehdet vedestä ja liuota joukkoon. Mausta vaniljasokerilla ja jaa jälkiruokakulhoihin tai pieniin snapsilaseihin.
Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Ripottele jähmettyneen pannacotan päälle marjoja.
Laita siideri kasariin tai kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste kirkastuu. Anna jäähtyä muutaman minuutin ajan ja lisää pannacotan päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
405
1693
26,0 g
8,2 g
37,8 g
37,0 g
0,4 g
2,2 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli