Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Rouhi suklaa. Lorauta tilkka kermaa pieneen kasariin ja kuumenna kiehumispisteeseen. Liuota kermaan puristettu liivatelehti ja paloiteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä. Vaahdota loppu kerma toisessa kulhossa. Vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon jäähtynyt valkosuklaaseos. Nostele joukkoon kermavaahto ja marjat. Siirrä mousse viileään noin tunniksi ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
384
1607
27,8 g
17,3 g
27,3 g
26,3 g
2,0 g
5,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehti.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli