Marja-valkosuklaamousse - Yhteishyvä

Marja-valkosuklaamousse

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Liivatelehti
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
Kananmuna
3 rkl
Sokeria
200 g
Marjoja

Näin teet

1

Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Rouhi suklaa. Lorauta tilkka kermaa pieneen kasariin ja kuumenna kiehumispisteeseen. Liuota kermaan puristettu liivatelehti ja paloiteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä. Vaahdota loppu kerma toisessa kulhossa. Vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon jäähtynyt valkosuklaaseos. Nostele joukkoon kermavaahto ja marjat. Siirrä mousse viileään noin tunniksi ennen tarjoamista.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g109 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa28 g111 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1607 6426
Energiaa kcal384 1535

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehti

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g109 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa28 g111 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1607 6426
Energiaa kcal384 1535

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehti

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.