Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marokkolainen uunibroileri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Broilerin koipi-reisiä
3 rkl
Öljyä
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Paprikaa
2 tl
Chiilmausteseosta
1/4 tl
Kanelia
1 tl
Jauhettua korianteria
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 rkl
Siirappia tai hunajaa
1 rkl
Soijaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita koipireidet ja pane muovipussiin. Tee muista aineksista mausteliemi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

800 g
Broilerin koipi-reisiä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Siirappia tai hunajaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Öljyä
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Jauhettua korianteria
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Paprikaa
2 tl
Chiilmausteseosta
1/4 tl
Kanelia
1 tl
Juustokuminaa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2

Kaada pussin sisältö uunivuokaan. Lisää pohjalle tilkka vettä. Kypsennä broileria 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa paprikapaloilla ja rusinoilla höystetyn couscousin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.3.2014
|
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

527

2203

40,8 g

9,5 g

4,3 g

4,0 g

36,5 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulin kynttä,

1 tl Paprikaa,

2 tl Chiilmausteseosta,

0,25 tl Kanelia,

1 tl Jauhettua korianteria,

1 tl Juustokuminaa,

0,5 tl Mustapippuria,

1,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli