Marokkolainen uunibroileri
Ainekset
Valmistus
Puolita koipireidet ja pane muovipussiin. Tee muista aineksista mausteliemi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
Kaada pussin sisältö uunivuokaan. Lisää pohjalle tilkka vettä. Kypsennä broileria 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa paprikapaloilla ja rusinoilla höystetyn couscousin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
527
2203
40,8 g
9,5 g
4,3 g
4,0 g
—
36,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynttä,
1 tl Paprikaa,
2 tl Chiilmausteseosta,
0,25 tl Kanelia,
1 tl Jauhettua korianteria,
1 tl Juustokuminaa,
0,5 tl Mustapippuria,
1,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli