Mätikiekot | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mätikiekot

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Tummaa, makeahkoa leipää viipaleina
200 g
Ruohosipulituorejuustoa
100 g
Kirjolohen mätiä

lisäksi

Punasipulia
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta mäti sulamaan ja valumaan siivilään. Paina pyöreällä muotilla pieniä kiekkoja leivästä tai leikkaa leipäviipaleet 4x4 cm neliöiksi. Voitele leivät pehmennetyllä tuorejuustolla. Paina kaksi leipää päällekkäin ja nosta leipien päälle valutettua mätiä. Ripottele pinnalle hienonnettua punasipulia ja koristele ruohosipulinvarsilla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 18.10.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.