Ainekset

MääräAinesosa
1/2 kpltummaa, makeahkoa leipää viipaleina
200 gruohosipulituorejuustoa
100 gkirjolohen mätiä

Lisäksi

punasipulia
ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Nosta mäti sulamaan ja valumaan siivilään. Paina pyöreällä muotilla pieniä kiekkoja leivästä tai leikkaa leipäviipaleet 4x4 cm neliöiksi. Voitele leivät pehmennetyllä tuorejuustolla. Paina kaksi leipää päällekkäin ja nosta leipien päälle valutettua mätiä. Ripottele pinnalle hienonnettua punasipulia ja koristele ruohosipulinvarsilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025