Mätileivät
Ainekset
Valmistus
Sulata mäti jääkaapissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kumoa sulanut mäti siivilään valumaan.
Leikkaa leipäviipaleet suupaloiksi. Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
Annostele ruisleiville ranskankermaa ja mätiä. Viimeistele leivät puna- ja ruohosipulilla sekä ripauksella mustapippuria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
221
925
6,5 g
3,3 g
28,5 g
9,8 g
4,3 g
9,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli