Sulata ja valuta mäti siivilässä. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon ranskankerma. Lisää ruohosipuli, pestyn sitruunan kuori ja sitruunamehu. Mausta pippurilla. Sekoita joukkoon puolet mädistä.
Nostele seosta limppuviipaleiden päälle ja koristele lopulla mädillä sekä ruohosipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
60
251
5,8 g
3,8 g
0,7 g
0,7 g
—
1,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Hienonnettua ruohosipulia,
Sitruunan raastettu kuori,
1 rkl Sitruunamehua,
Rouhittua mustapippuria,
Limppuviipaleita,
Hienonnettua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli