Vaihe 1 Siirrä pihvit huoneenlämpöön viimeistään ½ tuntia ennen paistamista. Painele lihan pinta kuivaksi talouspaperilla. Halutessasi nuiji nyrkillä kevyestiVaihe 2 Kuumenna paistinpannulla öljy ja voi tai margariini. Paras paistolämpötila on saavutettu, kun rasva on kullankeltaista, eikä se enää kupli.Vaihe 3 Paista pihvit pannulla korkeintaan kaksi pihviä kerrallaan. Pihvin voi kääntää, kun lihasneste nousee vielä kypsentämättömälle pinnalle. Paista vastaavasti pihvin toinenkin puoli.Vaihe 4 Mausta pihvit suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, joko heti käämisen jälkeen kuumalle paistopinnalle tai vasta kypsänä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.