Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maukkaat pihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
(á 150 g) naudan sisä- tai ulkofileepihviä
1 - 2 rkl
Margariinia
1 - 2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaihe 1 Siirrä pihvit huoneenlämpöön viimeistään ½ tuntia ennen paistamista. Painele lihan pinta kuivaksi talouspaperilla. Halutessasi nuiji nyrkillä kevyestiVaihe 2 Kuumenna paistinpannulla öljy ja voi tai margariini. Paras paistolämpötila on saavutettu, kun rasva on kullankeltaista, eikä se enää kupli.Vaihe 3 Paista pihvit pannulla korkeintaan kaksi pihviä kerrallaan. Pihvin voi kääntää, kun lihasneste nousee vielä kypsentämättömälle pinnalle. Paista vastaavasti pihvin toinenkin puoli.Vaihe 4 Mausta pihvit suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, joko heti käämisen jälkeen kuumalle paistopinnalle tai vasta kypsänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.5.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.