Mausteinen joulubooli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen joulubooli

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 1/2 l
Puolukanmakuista siiderijuomaa
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Sitruuna
4 kpl
Kanelitankoa
10 kpl
Neilikkaa
1 tl
Pomeranssinkuorta
1 dl
Fariinisokeria
1/2 dl
Puolukoita
3/4 - 1 dl
(sitruslikööriä)
Raaka-aineen nimi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese hedelmät huolellisesti. Purista yhden appelsiinin ja puolikkaan sitruunan mehu. Aseta kattilaan mausteet, fariinisokeri, siideri ja sitrusmehut. Kuumenna ja anna maustua kannen alla noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi ja kaada takaisin kattilaan. Viipaloi toinen appelsiineista ja puolikas sitruuna. Nosta hedelmäviipaleet ja kuumenna. Mausta halutessasi sitrusliköörillä ja korista booli puolukoilla. Tarjoile maljasta lämpimänä pikkujouluboolina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.12.2004
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.