Mausteinen kasslerpaisti

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 3/5 kgporsaan kassleria
2 tlsuolaa

Liemi

2 kplsipulia
3 kplvalkosipulinkynttä
1 llihalientä (kuutiosta tai fondista)
4 dlomenatäysmehua
2 dlketjap manis -soijakastiketta
1 1/2 dlfariinisokeria
6 kplkokonaista neilikkaa

Lisäksi

5 - 6 rklkastikesuurusta

Valmistus

  1. 1

    Ota kassler huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Jos liha on marinoitu, huuhtele se ja kuivaa talouspaperilla. Vähennä myös suolan määrää. Ruskista kassler pannussa. Hiero suola lihan pintaan ja nosta liha uunipataan. Lisää kuoritut ja pilkotut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä muut liemiainekset. Hauduta liha mureaksi, ylikypsäksi 150-asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia. Valele lihaa liemellä kypsentämisen aikana muutamia kertoja. Kääri liha folioon 15 minuutiksi ja viipaloi se. Siivilöi liemi kattilaan ja lisää kastikesuurus koko ajan sekoittaen. Keitä pari minuuttia koko ajan sekoittain. Tarjoa kastike lihan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 20.11.2025

Samankaltaisia reseptejä