Mausteinen liha-paprikapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan sisäpaistisuikaleita

Marinadi

2 rklsoijakastiketta
1 rklchilikastiketta
1 rklöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi

Lisäksi

1 kplsipuli
1 kplpunainen paprika
3 - 4 dllihalientä
100 gmustapippurituorejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Nosta lihasuikaleet marinadiin ja anna maustua muutaman tunnin.

    Ruskista lihasuikaleet pannulla kahdessa erässä ja siirrä ne pataan. Leikkaa sipuli ja paprika suikaleiksi ja kääntele niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös pataan. Huuhdo pannu lihaliemellä ja kaada se pataan lihojen päälle. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

    Lisää tuorejuusto nokareina pataan ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista suola. Tarjoile perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä