Mausteinen liha-paprikapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen liha-paprikapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan sisäpaistisuikaleita

marinadi

2 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Chilikastiketta
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi

lisäksi

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
3 - 4 dl
Lihalientä
100 g
Mustapippurituorejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Nosta lihasuikaleet marinadiin ja anna maustua muutaman tunnin.

Ruskista lihasuikaleet pannulla kahdessa erässä ja siirrä ne pataan. Leikkaa sipuli ja paprika suikaleiksi ja kääntele niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös pataan. Huuhdo pannu lihaliemellä ja kaada se pataan lihojen päälle. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Lisää tuorejuusto nokareina pataan ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista suola. Tarjoile perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.