Kuori ja paloittele bataatti ja silppua sipuli. Kuumenna aineksia hetki öljyssä, lisää tomaatit, liemi ja mausteet. Anna keiton hautua puolisen tuntia. Poista kanelitanko, anis ja neilikat. Soseuta sileäksi. Lisää tarvittaessa lientä ja kuumenna keitto. Tarjoa ranskankerman ja hunajan kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
182
762
12,5 g
7,0 g
13,2 g
4,5 g
2,3 g
2,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitankoa,
Tähtianis tai 3 neilikkaa,
1 tl Jauhettua inkivääriä,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
(hunajaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli