Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna 1 rkl öljyä vokkipannussa. Lisää mifusuikaleet, inkivääri, valkosipuli, chili ja korianteri. Paista 2 minuuttia. Lisää soijakastike ja limemehu, kuumenna ja siirrä paistos pois pannulta.
Lisää 1 rkl öljyä ja vihannekset pannulle. Paista 2–3 minuuttia, lisää mifu vihannesten joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele tuoretta korianteria pinnalle. Tarjoa vokki riisin kanssa.
Katso myös
5 minuutin tofucurry
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
92
384
7,0 g
0,5 g
3,5 g
2,3 g
2,3 g
2,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (250 g) maustamattomia mifusuikaleita,
1 rkl Hienonnettua inkivääriä,
1 rkl Hienonnettua valkosipulia,
Chiliä,
1 tl Kuivattua korianteria,
Tuoretta korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli