Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen vegevokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Miedonmakuiset, nopeasti paistuvat mifusuikaleet ovat omiaan vokattavaksi. Seuraksi sopivat aasialaiset mausteet.

Ainekset

1 kpl
(250 g) maustamattomia mifusuikaleita
1 rkl
Hienonnettua inkivääriä
1 rkl
Hienonnettua valkosipulia
2 rkl
Öljyä
Chiliä
1 tl
Kuivattua korianteria
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Limemehua
400 g
Wok-vihanneksia (tuore tai pakaste)
Tuoretta korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna 1 rkl öljyä vokkipannussa. Lisää mifusuikaleet, inkivääri, valkosipuli, chili ja korianteri. Paista 2 minuuttia. Lisää soijakastike ja limemehu, kuumenna ja siirrä paistos pois pannulta.

1 rkl
Hienonnettua inkivääriä
1 rkl
Hienonnettua valkosipulia
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(250 g) maustamattomia mifusuikaleita
Chiliä
1 tl
Kuivattua korianteria
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Limemehua
2

Lisää 1 rkl öljyä ja vihannekset pannulle. Paista 2–3 minuuttia, lisää mifu vihannesten joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele tuoretta korianteria pinnalle. Tarjoa vokki riisin kanssa.

400 g
Wok-vihanneksia (tuore tai pakaste)
Tuoretta korianteria
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 26.9.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

92

384

7,0 g

0,5 g

3,5 g

2,3 g

2,3 g

2,5 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (250 g) maustamattomia mifusuikaleita,

1 rkl Hienonnettua inkivääriä,

1 rkl Hienonnettua valkosipulia,

Chiliä,

1 tl Kuivattua korianteria,

Tuoretta korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli