Mehevä jauhelihamunakas - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mehevä jauhelihamunakas

Mehevä jauhelihamunakas
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Vettä
Suolaa

TÄYTE:

2 dl
Pakastekasviksia
2 dl
Sinihomejuustomurua
100 g
Paistijauhelihaa
2 tl
Silputtua tuoretta oreganoa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Valmista täyte. Paista jauheliha ja lisää sekaan kasvikset Paista hetki ja pane sekaan aurajuusto ja silputtu oregano. Nosta täyte sivuun ja valmista munakkaat.Sekoita kulhossa kananmunat, vesi ja suola. Sulata rasva miedonlämpöiselle pannulle ja kaada ½ munakasseoksesta pannulle. Kokoa lastalla hyytynyttä massaa keskelle pannua. Kaada puolet täytteestä munakkaan toiselle puoliskolla. Laita kansi päälle ja anna munakkaan kypsyä rauhassa pari minuuttia. Nosta munakkaan toinen reuna täytteen yli ja kumoa munakas lautaselle. Valmista toinen munakas ohjeen mukaan. Nauti heti raikkaan salaatin kanssa.

2

Sekoita kulhossa kananmunat, vesi ja suola. Sulata rasva miedonlämpöiselle pannulle ja kaada ½ munakasseoksesta pannulle. Kokoa lastalla hyytynyttä massaa keskelle pannua. Kaada puolet täytteestä munakkaan toiselle puoliskolla. Laita kansi päälle ja anna munakkaan kypsyä rauhassa pari minuuttia.

4 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Vettä
Suolaa
3

Nosta munakkaan toinen reuna täytteen yli ja kumoa munakas lautaselle. Valmista toinen munakas ohjeen mukaan. Nauti heti raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
Muokattu: 15.5.2019