Merellinen bruschetta | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Merellinen bruschetta

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1/2 kpl
Hiivaleipää tai 1 patonki
1 kpl
(185/140g) tonnikalaa
1 kpl
(250/150g) simpukoita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
10 kpl
Mustaa oliivia
1 rkl
Sitruunanmehua
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Sitruunapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Soseuta ensin sauvasekoittimella tonnikala, simpukat, valkosipulinkynsi ja oliivit tahnaksi. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja sitruunapippurilla. Sekoita lopuksi oliiviöljy. Leikkaa leipä viipaleiksi. Grillaa leivät uunissa kullankeltaisiksi. Lusikoi tahnaa leiville.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.