Minttu-mangolassi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minttu-mangolassi

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Intiasta kotoisin oleva mangolassi on ravitseva ja virkistävä juoma aamu- tai välipalaksi. Lassi maistuu myös jälkiruokana varsinkin mausteisen aterian jälkeen.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kypsää mangoa
3 dl
Maustamatonta jogurttia
2 dl
Maitoa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1/2 dl
Minttusilppua
Hunajaa
(ripaus jauhettua juustokuminaa)

Näin teet

1

Kuori ja paloittele mango tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon. Lisää jogurtti, maito ja sitruunamehu. Soseuta sileäksi.
Lisää silputtu minttu ja hunaja. Kaada lassi laseihin ja ripauta halutessasi pinnalle juustokuminaa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g76 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj482 1928
Energiaa kcal115 461

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan mehu

  • 0,5 dl Minttusilppua

  • Hunajaa

  • (ripaus jauhettua juustokuminaa)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g76 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj482 1928
Energiaa kcal115 461

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan mehu

  • 0,5 dl Minttusilppua

  • Hunajaa

  • (ripaus jauhettua juustokuminaa)

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.