Minttu-mangolassi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Minttu-mangolassi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Intiasta kotoisin oleva mangolassi on ravitseva ja virkistävä juoma aamu- tai välipalaksi. Lassi maistuu myös jälkiruokana varsinkin mausteisen aterian jälkeen.

Ainekset

2 kpl
Kypsää mangoa
3 dl
Maustamatonta jogurttia
2 dl
Maitoa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1/2 dl
Minttusilppua
Hunajaa
(ripaus jauhettua juustokuminaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele mango tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon. Lisää jogurtti, maito ja sitruunamehu. Soseuta sileäksi.
Lisää silputtu minttu ja hunaja. Kaada lassi laseihin ja ripauta halutessasi pinnalle juustokuminaa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

482

115

1,0 g

0,5 g

19,0 g

19,0 g

2,5 g

5,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan mehu,

0,5 dl Minttusilppua,

Hunajaa,

(ripaus jauhettua juustokuminaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli