Minttu-mangolassi

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Intiasta kotoisin oleva mangolassi on ravitseva ja virkistävä juoma aamu- tai välipalaksi. Lassi maistuu myös jälkiruokana varsinkin mausteisen aterian jälkeen.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkypsää mangoa
3 dlmaustamatonta jogurttia
2 dlmaitoa
1/2 kplsitruunan mehu
1/2 dlminttusilppua
hunajaa
(ripaus jauhettua juustokuminaa)

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele mango tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon. Lisää jogurtti, maito ja sitruunamehu. Soseuta sileäksi.
    Lisää silputtu minttu ja hunaja. Kaada lassi laseihin ja ripauta halutessasi pinnalle juustokuminaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Sitruunan mehu, 0,5 dl Minttusilppua, Hunajaa, (ripaus jauhettua juustokuminaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä