Mökkiläisen perunarieskat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mökkiläisen perunarieskat - perunarieska ilman munaa

Mökkiläisen perunarieskat

timer-icon15 min
Fork and knife
9 Kappaletta
Fork and knife
9 Kappaletta
Mökkiläisen helppo perunarieska valmistuu ilman munaa.

Ainekset

1 kpl
(80 g) perunasosehiutaleita (mummon)
3 dl
Vettä
2 1/2 dl
Sämpyläjauhoja
1 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita perunahiutaleista ja kiehuvasta vedestä muusi. Anna hetken aikaa jäähtyä.

1 kpl
(80 g) perunasosehiutaleita (mummon)
3 dl
Vettä
2

Sekoita joukkoon sämpyläjauhot, suola ja öljy ja sekoita taikinaksi. Muotoile ohuita pieniä rieskoja ja paista kuivalla paistinpannulla tai muurinpohjapannulla molemmin puolin, kunnes pinta saa kauniin värin. Rieskat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina.

2 1/2 dl
Sämpyläjauhoja
1 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.