Sekoita murekeseokseen tillisilppu ja pippurirouhe. Pyöritä seoksesta kylmään veteen kastelluin käsin pullia ja kypsennä ne öljyssä wok-pannulla joka puolelta. Käytä keskilämpöä.Nosta pyörykät sitten hetkeksi pannusta ja kypsennä siinä kasvikset. Kuori ja viipaloi porkkanat ja sipuli. Lohko kukkakaali. Paloittele kesäkurpitsa ja omena. Lisää wokkiin öljyä ja paloiteltu valkosipulinkynsi. Kuumenna. Lisää kasviksia erä kerrallaan ja kypsennä ne nopeasti sekoittaen pinnaltaan kypsiksi. Älä kypsennä liikaa.Lisää lopuksi kasvisten sekaan kypsät kalapyörykät, auringonkukansiemenet ja mausteet. Tarjoa heti suoraan wokista.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.