Mustikkasiirappi jäätelölle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikkasiirappi jäätelölle

timer-icon15 min
Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta
Tarjoile mustikkasiirappi jälkiruokakastikkeena esimerkiksi jäätelön kanssa. Siirappi sopii myös juomien maustajaksi tai puuron joukkoon. Siirappi säilyy jääkaapissa parisen viikkoa.

Ainekset

200 g
Pakastemustikoita
1 dl
Vettä
3 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa mustikat, vesi ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes seos hieman sakenee. Siivilöi ja valuta desinfioituun lasipulloon. Anna jäähtyä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 3.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.