Mustikkasiirappi jäätelölle

Arvostele resepti
7 Annosta

15 min

Tarjoile mustikkasiirappi jälkiruokakastikkeena esimerkiksi jäätelön kanssa. Siirappi sopii myös juomien maustajaksi tai puuron joukkoon. Siirappi säilyy jääkaapissa parisen viikkoa.

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
200 gpakastemustikoita
1 dlvettä
3 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Mittaa mustikat, vesi ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes seos hieman sakenee. Siivilöi ja valuta desinfioituun lasipulloon. Anna jäähtyä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025