Riko kananmunat kulhoon. Vispaa loput aineet joukkoon. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
Kuumenna muurinpohja- tai lettupannu. Sulata ½–1 rkl rasvaa pannulla. Kaada lettutaikinaa pannulle ja levitä ohueksi letuksi. Paista letut molemmin puolin kullanruskeiksi.
Tarjoa olutletut makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
502
120
4,0 g
0,5 g
13,9 g
2,2 g
0,7 g
3,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli