Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Myslisämpylät

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

4 dl
Vettä
25 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
3 dl
Mysliä
2 dl
Sämpyläjauhoja
4 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola, mysli ja sämpyläjauhot. Lisää vehnäjauhot ja alusta. Lisää alustuksen loppuvaiheessa öljy ja hieman vehnäjauhoja. Kohota taikinaa liinan alla noin 20 minuuttia. Muotoile taikina tangoiksi ja tee solmuja tai muita kuvioita. Asettele sämpylät leivinpaperin päälle pellille, peitä liinalla ja kohota noin 20 minuuttia. Voitele sämpylät vedellä ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.