Naan-leivät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Naan-leivät

Fork and knife
5 Kappaletta
Fork and knife
5 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Maitoa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
25 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
5 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä maito ja jogurtti. Liuota hiiva joukkoon, lisää suola, sokeri, öljy ja vehnäjauhot. Alusta. Anna taikinan kohota noin 20 minuuttia. Jaa taikina paloiksi ja muotoile ne jauhotetuilla käsillä leivinpöydällä pisaran muotoisiksi leiviksi. Paista leivinpaperoidulla  pellillä  250-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Voitele leivän pinta paiston aikana öljyllä. Tarjoile lämpimänä intialaisen ruoan kanssa.

2 dl
Maitoa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
25 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
5 dl
Vehnäjauhoja
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.