Nakkiminestrone | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nakkiminestrone

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(500 g) nakkeja
1 rkl
Öljyä
1 1/5 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
(450 g) isoja pakastekeittojuureksia
3 rkl
Tomaattisosetta
1 1/2 dl
Ruispastaa tai tummaa makaronia
1 tl
Basilikaa tai oreganoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko nakit ja ruskista ne kevyesti kattilassa. Nosta nakit syrjään. Lisää kattilaan vesi, lihaliemikuutiot, keittojuurekset, tomaattisose ja pasta. Anna keiton kiehua noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon nakit ja mausteet. Anna keiton kiehahtaa. Tarjoile keitto ruisleivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.