Nakkivuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nakkivuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Näppärä arkiruoka valmistuu nakeista, pakastetuista kasviksista ja sinihomejuustosta.

Ainekset

300 g
Nakkeja
200 g
Pakastettuja papuja
200 g
Pakastettua parsakaalia
200 g
Pakastettuja purjorenkaita
150 g
Murennettua sinihomejuustoa
2 1/2 dl
Kolmen juuston kermaa
1 kpl
Kananmuna
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna pakastevihannesten sulaa jääkaapissa tai huoneenlämmössä tai sulata ne mikrossa. Paloittele nakit. Pane nakit ja kasvikset uunivuokaan. Sirottele päälle murennettu sinihomejuusto. Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma ja ripaus mustapippuria. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.