Naudanlihavartaat ja jogurttikastike | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Naudanlihavartaat ja jogurttikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

vartaat

600 g
Naudanfileetä

marinadi:

1 rkl
Jauhettua korianteria
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
3 g
Pala tuoretta inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
4 rkl
Rypsiöljyä

jogurttikastike:

3 dl
Turkkilaista jogurttia
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa naudanfilee poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja hakkaa ne kevyesti nyrkillä. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta pihvit pakastepussiin ja kaada päälle marinadiseos. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Kääntele pussia muutaman kerran. Sekoita kastikkeen ainekset muutamaa tuntia ennen tarjoamista, jotta maut vetäytyvät. Pyyhi pihveistä marinadi pois, ja pujottele pihvit liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaat nopeasti keskilämpöisellä grillillä käännellen. Tarjoa jogurttikastikkeen, keitettyjen ja grillattujen uusien perunaviipaleiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 5.12.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.