Naudanlihavartaat ja jogurttikastike

Arvostele resepti
4 Annosta

Useita tunteja

Valmista naudanfileestä vartaita. Anna lihan marinoitua kunnolla. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Vartaat

600 gnaudanfileetä

Marinadi:

1 rkljauhettua korianteria
2 rklmietoa curryjauhetta
3 gpala tuoretta inkivääriä
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklmakeaa soijakastiketta
4 rklrypsiöljyä

Jogurttikastike:

3 dlturkkilaista jogurttia
2 rklmietoa curryjauhetta
2 tlsitruunamehua
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa naudanfilee poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja hakkaa ne kevyesti nyrkillä.

    MääräAinesosa
    600 gnaudanfileetä
  2. 2

    Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta pihvit pakastepussiin ja kaada päälle marinadiseos. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Kääntele pussia muutaman kerran.

    MääräAinesosa
    2 rklmakeaa soijakastiketta
    2 kplvalkosipulinkynttä
    4 rklrypsiöljyä
    3 gpala tuoretta inkivääriä
    2 rklmietoa curryjauhetta
    1 rkljauhettua korianteria
  3. 3

    Sekoita kastikkeen ainekset muutamaa tuntia ennen tarjoamista, jotta maut vetäytyvät.

    MääräAinesosa
    suolaa
    2 tlsitruunamehua
    2 rklmietoa curryjauhetta
    3 dlturkkilaista jogurttia
  4. 4

    Pyyhi pihveistä marinadi pois, ja pujottele pihvit liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaat nopeasti keskilämpöisellä grillillä käännellen. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä