Naudanlihavartaat ja jogurttikastike

Arvostele resepti
4 Annosta

Useita tunteja

Valmista naudanfileestä vartaita. Anna lihan marinoitua kunnolla. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Vartaat

600 gnaudanfileetä

Marinadi:

1 rkljauhettua korianteria
2 rklmietoa curryjauhetta
3 gpala tuoretta inkivääriä
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklmakeaa soijakastiketta
4 rklrypsiöljyä

Jogurttikastike:

3 dlturkkilaista jogurttia
2 rklmietoa curryjauhetta
2 tlsitruunamehua
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa naudanfilee poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja hakkaa ne kevyesti nyrkillä.

    MääräAinesosa
    600 gnaudanfileetä
  2. 2

    Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta pihvit pakastepussiin ja kaada päälle marinadiseos. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Kääntele pussia muutaman kerran.

    MääräAinesosa
    2 rklmakeaa soijakastiketta
    2 kplvalkosipulinkynttä
    4 rklrypsiöljyä
    3 gpala tuoretta inkivääriä
    2 rklmietoa curryjauhetta
    1 rkljauhettua korianteria
  3. 3

    Sekoita kastikkeen ainekset muutamaa tuntia ennen tarjoamista, jotta maut vetäytyvät.

    MääräAinesosa
    suolaa
    2 tlsitruunamehua
    2 rklmietoa curryjauhetta
    3 dlturkkilaista jogurttia
  4. 4

    Pyyhi pihveistä marinadi pois, ja pujottele pihvit liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaat nopeasti keskilämpöisellä grillillä käännellen. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025