Naurisohukaiset | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Naurisohukaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Maitoa
1 kpl
Muna
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä
1 1/2 dl
Raastettua naurista
Rasvaa paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita maitoon kananmuna, jauhot, suola ja öljy. Pese, kuori ja raasta nauriit ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia, jos mahdollista. Paista naurisohukaiset pannulla tavallisten ohukaisten tapaan. Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.