Neljän juuston tarjotin

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
150 gsinihomejuustoa
200 gvalkohomejuustoa
300 gemmentaljuustoa
200 gkermajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Poista juustoista kääreet. Aseta muutamaa tuntia ennen tarjoilua tarjottimelle viipale sinihome- ja valkohomejuustoa, kuutioitua emmentalia sekä pala kermajuustoa. Peitä kelmulla. Tarjoilun yhteydessä lisää lautaselle muutama suolakeksi sekä hedelmäpala.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025