Neljän juuston tarjotin | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Neljän juuston tarjotin

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

150 g
Sinihomejuustoa
200 g
Valkohomejuustoa
300 g
Emmentaljuustoa
200 g
Kermajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista juustoista kääreet. Aseta muutamaa tuntia ennen tarjoilua tarjottimelle viipale sinihome- ja valkohomejuustoa, kuutioitua emmentalia sekä pala kermajuustoa. Peitä kelmulla. Tarjoilun yhteydessä lisää lautaselle muutama suolakeksi sekä hedelmäpala.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.