Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nizzan lohisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(200 g) vihreitä papuja paloina
300 g
Kylmäsavukirjolohiviipaleita
4 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
4 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipuli
1/4 kpl
Kurkkua
10 - 12 kpl
Mustaa oliivia
4 kpl
Keitettyä kananmunaa

Kastike

1 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Dijoninsinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin. Kuori ja viipaloi perunat. Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla. Valuta päälle loput kastikkeesta.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.