Nizzan lohisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) vihreitä papuja paloina
300 gkylmäsavukirjolohiviipaleita
4 kplkeitettyä perunaa
1 kplruukku jääsalaattia
4 kpltomaattia
1 kplpunasipuli
1/4 kplkurkkua
10 - 12 kplmustaa oliivia
4 kplkeitettyä kananmunaa

Kastike

1 rklvalkoviinietikkaa
3 rkloliiviöljyä
2 tldijoninsinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin. Kuori ja viipaloi perunat. Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla. Valuta päälle loput kastikkeesta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä