Nopea kebabkeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea kebabkeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
1 l
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 kpl
(750 g) peruna-keittokasviksia
1 kpl
(200 g) pakastepapuja
1 kpl
(250 g) kebablihaa (pakaste)
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaattisose, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Kiehauta ja lisää jäiset peruna-kasvikset, pavut ja kebabliha. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.Mausta keitto suolalla ja pippurilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.