Nopea kebabkeitto
6 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (750 g) peruna-keittokasviksia |
| 1 kpl | (200 g) pakastepapuja |
| 200 g | kebablihaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaattisose, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Kiehauta ja lisää jäiset peruna-kasvikset, pavut ja kebabliha. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
Nopea kebabkeitto
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa |
| 1 l | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 kpl | (750 g) peruna-keittokasviksia |
| 1 kpl | (200 g) pakastepapuja |
| 200 g | kebablihaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaattisose, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Kiehauta ja lisää jäiset peruna-kasvikset, pavut ja kebabliha. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




















