Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kauli 2/3 taikinasta ohueksi levyksi. Painele taikina voideltuun 23-24 cm halkaisijaltaan olevaan piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Pistele taikinanpohja haarukalla ja nosta jääkaappiin tai pakastimeen hetkeksi aikaa.
Levitä piirakkataikinan päälle mansikkamarmeladia. Nosta päälle mustikat ja vadelmat. Ripottele pinnalle perunajauhot. Kauli lopputaikina levyksi ja leikkaa taikinapyörällä ohuita suikaleita. Levitä taikinasuikaleet ristikoksi piirakan pinnalle.
Kypsennä piirakkaa 200 asteessa 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.